Vosje

Rechten

We proberen ervoor te zorgen dat alles wat op deze website staat klopt. Maar we kunnen natuurlijk niet precies vertellen hoe een bezoek aan het ziekenhuis of een behandeling zal gaan. Wat je op de foto's en in de filmpjes ziet, zijn voorbeelden. En wat je leest geldt misschien niet altijd voor jou. Vergeet dus vooral niet om je vragen aan de dokter te stellen! En bereid je goed voor; ga naar het voorbereidingsspreekuur.

Copyright

Alles wat je leest en ziet op deze website is van het Spaarne Gasthuis. Je mag dus niet zomaar stukjes tekst gebruiken of veranderen. Ook de foto's en filmpjes mag je niet opslaan en zelf ergens voor gebruiken. Daar moet je eerst toestemming voor vragen.

Links

Op deze website staan ook leuke en handige links naar andere websites. Als er op die andere websites iets niet klopt of niet werkt, kan het Spaarne Gasthuis daar niets aan doen.

Mail ons!

Klopt er iets niet? Werkt een link niet? Wil je graag een foto gebruiken voor een werkstuk? Stuur dan een mail naar communicatie@spaarnegasthuis.nl

 

Rechten